Ökotrend II.
Ökotrend II.

...

Az Ökotrend – kiadónk szaklapjainak mellékleteként – az alcímben is megnevezett fenntartható épített környezetért legtöbbet tenni képes mérnökszakmához jut el. A tervezőkön, a kivitelezőkön és az iparági vállalkozókon keresztül azonban el kívánjuk érni a laikus beruházókat is.

Tájékoztatni kívánunk, szemléletet átadni, közös jövőnk minőségének érdekében párbeszédet kezdeni, … és a cél érdekében dolgozó cégeknek piacot teremteni. Olyan termékeknek és szolgáltatásoknak, melyek valóban környezetbarátnak nevezhetők. Melyek ökológiai értékelése során pozitív értéket kapunk.
E lap hasábjain szó esik építészetről, építőiparról, építőanyagokról, ökológiáról, közgazdaságtanról, államháztartásról, civil érdekekről. Szerzőink is az élet legkülönfélébb területeiről érkeznek, s ez nem is csuda: az új idők globális kihívásainak már nem képes egyetlen szakma egyedül megfelelni. Ökologikus trendet kívánunk adni épített környezetünk érdekében. Ehhez korrekt, szakmailag hiteles információt és boltban kapható megoldásokat kínálunk.

Loading ...