Az alábbi tevékenységekkel tudom segíteni Önt:

Munkám során alapvetően az Allpan és a LibreOffice nyújtotta megoldásokat alkalmazom. A dokumentációt mind az egyeztetések folyamán, mind az eredménytermék esetében minden esetben nyílt forráskódú, szabad fájlformátumban szállítom. Ez hosszabb távon a megrendelő érdeke is. A dokumentumok kezeléséhez segítséget nyújtok.

Az igazi rezsiharc a tényleges fogyasztás minimalizálása. Régóta beszélünk homlokzati hőszigetelésről meg jobb kazánokról, de egy épület, mint műszaki tárgy csak komplex módon értelmezhető igazán. Az épületek energetikai méretezése éppen ezért a teljes épület elemzésén alapul. Ebben nyújtok Önnek segítséget.

Kötelezték valamire? A szomszéd valamit tervez, de nem tudja, hogy mihez van joga? Elakadt az engedélyeztetése? Legalizálná a korábban végzett építési tevékenységét? Szeretné tudni, hogy mit tehet és mit nem? Jó lenne, ha valaki a hatóság előtt képviselné?

Fennmaradási engedélyre van szüksége, mert eltért az engedélytől? Netán engedély nélkül épített? Volt engedélye, de nem kérték meg a használatbavételi engedélyt? Szerintem tudok segíteni.